Coronaviruset påverkar Ekolagens verksamhet

Den pågående pandemin har påverkat både mig och min verksamhet. Väldigt många av mina utbildningsuppdrag avbokades snabbt, men jag är tacksam över att många valt att boka om dem till hösten. Det känns bra. Jag har själv genomgått en kraftig covid19-infektion som höll mig borta från arbete i nästan en månad. Jag är åter på benen och har börjat arbeta. Det känns också bra, man jag har långt kvar till vätternrunt-nivån på cyklingen. Tack alla ni som haft tålamod med långa leveranstider.

Liksom många andra har jag fått testa på att både ge webb-utbildningar och att själv vara deltagare och det fungerar väldigt bra. Även om direktkontakten med åhörarna är en viktig del av fortbildningstillfället, så fungerar även distansvarianterna. Jag kommer fortsätta med webbutbildningar, och först ut blir en fortbildningsdag i förvaltningsrätt i höst. Håll utkik!

Nu försöker jag ta igen ett antal uppgifter som skulle varit klara tidigare, och hoppas kunna beta av det mesta till min semester som infaller någon gång första hälften av juli.

Och ni, ta det försiktigt där ute! Håll avstånden! Även om jag inte blev inlagd på sjukhus så var covid19-infektionen inget att leka med.

Scroll to Top